Îngrijirea preventivă

Îngrijirea preventivă

Estetica dentara a imbunatatit ideea de ingrijire preventiva si felul in care oamenii sunt tratati in general. In trecut, instrumentele metalice erau folosite pentru orice manopera. Acum, ca medici specialisti in estetica dentara, cautam metode prin care sa imbunatatim experienta pacientilor si folosim tehnologia de ultima generatie pentru a reusi acest lucru. Anumite tehnologii noi implica folosirea laserului, in timp ce medicii mentin pacientii confortabili si relaxati folosind anestezia. Prin gasirea metodelor de a imbunatati experienta pacientului, echipa Dreossi Dental continua in a face vizita la medicul stomatology mai usoara si mai placuta.De la igienizari fara durere pana la efectuarea de manopere stomatologice confortabile, prioritatea noastra sunt pacientii.

Pe locul doi in topul celor mai frecvente boli stomatologice in Romania se afla cariile dentare. Pe primul loc se afla banala raceala.

Avand o echipa experimentata, Dreossi Dental poate certifica faptul ca atunci cand dintii pacientului sunt sanatosi, acestia au sanse mai putine sa se deterioreze sau sa cada. Cu peste 70% dintre adultii romani ce sufera de lipsa unor dinti, ingrijirea preventiva este cu atat mai importanta. Recomandam pacientilor din Bucuresti sa se programeze la cabinetul nostru pentru igienizare profesionala cel putin de doua ori pe an. In timpul acestor programari regulate, putem indeparta petele de suprafata, bacteriile si placa bacteriana ce se ascunde in locurile greu accesibile ale dintilor. Totodata, putem verifica existenta problemelor gingivale si a cariilor, astfel incat daca descoperim ca pacientul sufera de una din aceste probleme sa le putem trata in stadiul lor incipient. Mentinerea dintilor sanatosi este importanta deoarece dintii sanatosi sunt dinti mai puternici, iar dintii puternici au risc scazut de a cadea.

In timp ce estetica dentara este vazuta ca o metoda de a crea zambete perfecte, ne alocam timpul si pentru a ne concentra asupra ingrijirii preventive, deoarece este o masura importanta in pastrarea dintilor sanatosi.

Intreaga echipa Dreossi Dental isi rezerva timp pentru a educa pacientii in legatura cu ceea ce acestia pot face acasa pentru a mentine o igiena orala buna, iar ca rezultat, putem reduce riscul aparitiei cariilor si problemelor gingivale. Uneori, aceste cateva minute alocate in plus au un impact pozitiv asupra sanatatii orale a pacientilor, iar acest lucru ne bucura.

Daca esti in cautarea un medic stomatolog specialist in estetica dentara, te asteptam sa ne vizitezi la Dreossi Dental. Vei fi incantat de atentia pe care o acordam pacientilor cat si de rezultatele uluitoare.

Te poti programa la numerele de telefon 0725 DENTAL/ 0725 336 825

No Comments

Post A Comment

5 + seventeen =

    Bună,

    Pacienții noștri au confirmat că tratamentele noastre sunt eficiente și nedureroase!

    Suntem o echipă de profesioniști specializați în tratarea simptomelor de mai jos.