fbpx
 

Despre Noi

Giulia Sima- Dreossi Dental

Bine ai venit la cabinetul nostru, “Dreossi Dental”, cabinet stomatologic modern, unde îţi dăruim cu bunătate şi consideraţie îngrijirea stomatologică corectă de care ai nevoie. Misiunea noastră este redarea şi menţinerea stării tale de sănătate, pentru un nou stil de viaţă, o viaţă în care ţi poţi genera energia pozitivă ce-ţi este atât de necesară, cu fiecare zâmbet pe care-l dăruieşti! 

Îţi asigurăm cea mai bună îngrijire stomatologică pe care sănătatea ta o merităşi în acest scop vom alege împreună tratamentul individualizat, adaptat nevoilor tale. 

În ultimii 10 ani stomatologia a evoluat enorm, atât din punct de vedere al tehnicilor de tratare, precum şi a materialelor utilizate. Ne-am angajat în această profesie cu pasiunea unei educaţii continue, pentru a putea oferi dinţilor tăi funcţionalitate maximă într-o estetică impecabilă, la preţul corect.

 După ce reparaţiile şi reconstituirile vor fi realizate, te vom învaţă exersezi tehnici preventive pentru a-ţi păstra starea de sănătate orală. Te vom consilia în îngrijirea preventivă, stil de viaţă, menţinerea stării de sănătate a cavităţii bucale prin îngrijirea întregului organism, prin adoptarea unui program de alimentaţie echilibrată, cu ajutorul principiilor şi preparatelor naturiste.

 Te aşteptăm examinăm împreună cu atenţie şi răbdare problemele dinţilor tăi. Acum încă nu e prea târziu! Pentru a avea un zâmbet nou şi frumos, trebuie ai încredere în ţine, acum!

Dr. Giulia Dreossi şi echipa “Dreossi Dental”

ECHIPA

Sima Giulia – Parodontologie, Implantologie

Parodontologie, Competenţă implantologie

Dr. Dreossi Giulia

Parodontologie, Competenţă implantologie
Ghimpeteanu Marius – Protetică, Ocluzologie, Invisalign

Protetică, Ocluzologie, Invisalign

Dr. Ghimpeţeanu Marius

Protetică, Ocluzologie, Invisalign
Duta Lucia – Endodonţie, Protetica

Endodonţie, Protetica

Dr. Duţă Lucia

Endodonţie,
Protetică
Szekely  Emanuela – Chirurgie orala şi maxilofacială

Chirurgie orala şi maxilofacială

Dr. Szekely Emanuela

Chirurgie orala şi maxilofacială
Anca Stuparu – Ortodonție

Ortodonție

Dr. Stuparu Anca

Ortodonție
Dreossi-dental-medic-pedodont-Iuliana-Anghel

Medic Pedodont

Dr. Stoica Dania

Medic Pedodont
Dreossi-dental-asistent-manager-Catrinel

Asistent Manager

Costache Catrinel

Asistent Manager
Dreossi-dental-asistenta-medicala-Nicolate-Profir

Asistentă medicală

Profir Nicoleta

Asistentă medicală
Dreossi-dental-asistenta-medicala-Iuliana-Anghel

Asistentă medicală

Anghel Iuliana

Asistentă medicală
Dreossi-dental-asistenta-medicala-Alina-Frentescu

Asistentă medicală

Frențescu Alina

Asistentă medicală

GALERIE FOTO

CE SPUN PACIENŢII

VALORILE NOASTRE

100% SOLUŢII

Suntem dedicaţi tratamentelor complexe şi colaborărilor interdisciplinare astfel încât împreună să alegem soluţia perfectă adaptată nevoilor tale. Venim în ajutorul tău cu soluţii financiare personalizate, abonamente şi carduri unice.

ROLUL NOSTRU

Încercăm zi de zi să ajutăm oamenii din jurul nostru, să-i motivăm şi să reprezentăm un model social prin responsabilitatea şi pasiunea muncii noastre.

EDUCAŢIE

Suntem aproape de pacienţii noştrii oferindu-le cele mai noi informaţii tehnologice în domeniu, învăţăm şi ne specializăm continuu din pasiune.

SĂNĂTATEA-UN STIL DE VIAŢĂ

Educaţia medicală cuprinde pentru noi şi o relaţie de echilibru cu propriul organism, o dietă echilibrată plină de nutrienţi şi o alimentaţie cât mai în acord cu natură.

Pentru mai multe informaţii sau programări, contactează-ne.