Estetică dentară

Prima impresie contează!

65% dintre noi facem judecaţi imediate despre oameni pe baza zâmbetului lor!

Zâmbetul din suflet este un zâmbet care vine din încrederea în propria persoană, este o garanţie a stării de armonie şi bine interior. De aceea va oferim un examen cosmetic complet, tratamente de albire dentară, faţete de ceramică, coroane dentare integral ceramic, Inlay ceramic şi bijuterii dentare, pentru a avea un zâmbet strălucitor şi o structura dentară sănătoasă.

Ne-am dedicat timp pentru zâmbetul dumnevoastră lase cea mai bună impresie, pentru estetică dentară fie considerată o artă a frumosului.

Cu ajutorul Dr. Ghimpeteanu Marius , Inlay Ceramic.

ESTETICA ÎN STOMATOLOGIE

Estetică dentară este unul din cele mai puternice instrumente în recrearea unei estetici faciale noi, existând studii care afirmă una din cele mai remarcante trăsături faciele este cea a gurii şi respective a surâsului.

În ziua de azi, estetică dentară reprezintă un domeniu foarte larg, ceea ce permite fiecare subdomeniu al medicinei dentare fie abordat pe partea de estetică.
Astfel, putem vorbi de chirurgie – implantologie estetică, de faţete, încrustaţii sau coronane dentare, restaurări directe ale dinţilor foarte estetice, albiri dentare sau chiar de ortodontie în scop estetic.

 

Compozitele folosite în ziua de azi conferă medicului posibilitatea de a realiza restaurări directe cu rezultate deosebite, indiferent vorbim de simple obturatii (plombe) sau de faţetări directe pe dinţi frontali. Atât paleta largă de nuanţe cât şi faptul acestea au o translucenta asemănătoare dinţilor naturali duc la o estetică ce tinde spre perfecţiune.

 

Faţetele ceramice sunt asemenea unor unghii false, foarte subţiri carde sunt lipite pe suprafaţă dinţilor pentru a modifică le modifică formă, dimensiunea, culoarea sau poziţia sau pentru a înlocui obturatii vechi de compozit . De asemenea, pot fi utilizate pentru a închide spaţii între dinţi atunci când pacientul nu doreşte tratament ortodontic. Astfel, fâţele sunt cel mai des folosite pentru a îmbunătăţi aspectul dinţilor frontali şi al zâmbetului.

 

 

estet

 

Încrustaţiile din ceramic (inlay/onlay) sunt folosite pentru a înlocui obturatii de amalgam medii şi mari de pe dintîi laterali care sunt inestetice din cauza culorii lor gri-metalizate şi care riscă fractureze dintele din cauza efectului de până exercitat de material. De asemenea, încrustaţiile ceramic pot înlocui obturatii vechi de compozit care şi-au modificat în timp culoarea, s-au spart sau dintele s-a cariat suplimentar,pe lângă obturatie. Dintîi fisuraţi sau fracturati , a căror distructie nu este atât de severă încât necesită acoperirea acestora cu coronae dentare pot fi restaurati cu încrustaţii.

 

estet1

 

S-a demonstrat ceramică este de departe cel mai estetic material pentru lucrările protetice, având o rezistenţă foarte bună şi redând, în acelaşi timp, textura şi transluciditatea dintelui natural. Mai mult de atât, ceramică este un material foarte pur, având calităţi similare dinţilor ceea ce o face biocompatibilă datorită stabilităţii chimice crescute, toxicitătii scăzute asupra ţesutului, absenţa apariţiei alergiilor şi gradului redus de a produce sensibilitate sau iritabilitate la nivelul gingiei.

Un avantaj al esteticii detara este principiul de conservare. Intervenţiile sunt minim invasive (se şlefuieşte mai puţin din substratul dentar decât pentru o coroana) şi se păstrează cât mai mult din smalţul şi dentină sănătoase.

Ne dorim readucem zâmbetul şi fericirea pe chipurile pacienţilor noştri, asta este principala motivaţie şi satisfacţie în meseria pe care ne-am ales-o. Aşa va aşteptăm cu drag la Dreossi Dental pentru o consultaţie de specialitate şi va asigurăm veţi fi îndrumaţi cu atenţie de către echipa noastră petru a putea face alegerea cea mai bună!

ALBIREA DENTARĂ

Frumuseţea vine din bucuria şi armonia interioară şi este transpusă în exterior prin zâmbet.

 

Albirea dinţilor este unul din tratamentele cele mai solicitate din aria esteticii dentară. Scopul sau este unul pur cosmetic, fiind totodată o procedura lipsită de durere şi de intervenţii invazive asupra dinţilor.

 

Gradul de albire a dintelui variază în funcţie de mai mulţi factori: tipul de pete, concentraţia agentului de albire din produsul utilizat, timpul în care agentul de albire acţionează pe dinte şi frecvenţa cu care tratamentul este repetat.

Există două feluri de albire: în cabinetul stomatologic, efectuată de medici sau de asistente şi albirea acasă, cu ajutorul gutierelor .

white

Albirea în cabinet este mai rapidă (între 1 şi 3 şedinţe a câte 30 min) şi mai eficientă fiind folosită o concentraţie mai mare de peroxizi. Dintîi se albesc cu până la 5 nuanţe şi se poate repeat la 2 ani.În schimb, albirea făcută acasă durează 2 săptămâni timp în care gutierele trebuie purtate în fiecare noapte. De reţinut! Niciun tip de lucrare dentară nu se albeşte odată cu dintîi! Prin urmare, dacă există plombe sau coroanee pe dintîi din faţă ar trebui va gândiţi înainte de a face o astfel de procedura.

 

Tratamentul de albire în cabinetul stomatologic se desfăşoară în modul următor: medicul izolează gingiile pentru a le proteja – cu gel sau baraj de cauciuc şi aplică gelul cu peroxid pe suprafaţă externă a dinţilor. Apoi se proiectează o lumina – pe suprafeţele dentare, timp de 30 min.

 

Menţinerea nuanţei albe a dinţilor necesită un efort special: evitarea alimentelor şi băuturilor colorate (cafea, vin roşu, fructele de pădure, ciocolată), a fumatului şi o igienă orală impecabilă. De asemenea, de reţinut este faptul dintîi devitali (cei fără nerv) se albesc prin altă tip de intervenţie. Înainte de orice albire este obligatoriu detartrajul cu ultrasunete şi air flow, pentru dintîi fie curaţi, fără tartru şi fără pete. Astfel, agentul de albire va funcţiona la capacitate maximă, iar dintîi se vor albi uniform şi mai repede.

 

Aşa va aşteptăm cu drag la Dreossi Dental va ajutăm învăţaţi!

    Bună,

    Pacienții noștri au confirmat că tratamentele noastre sunt eficiente și nedureroase!

    Suntem o echipă de profesioniști specializați în tratarea simptomelor de mai jos.