Estetică Dentară Dreossi Dental FAQ

Estetică Dentară Dreossi Dental FAQ

I: Nu imi plac dintii mei sau zambetul – ce pot face?

R: O intreaga varietate de tratamente sunt disponibile pentru a inbunatati functia dintilor si estetica zambetului tau. Intreaba-ne ce variante avem la dispozitie.

 

I: Cat ma costa sa am un zambet frumos?

R: Ca la majoritatea manoperelor, costurile variaza in functie de timpul necesar si de dificultatea procedurilor. In general, imbunatatirea zambetului necesita o combinatie de manopere, albirea dentara, remodelarea gingiilor si folosirea materialelor specifice (rasini sau ceramica) pentru a perfectiona aspectul dintilor. Pentru inceput este bine sa ne cunoastem in cadrul unei programari pentru a stabili impreuna ce se doreste a fi imbunatatit si care sunt variantele de tratament.

 

I: Care sunt beneficiile pe care le ofera estetica dentara?

R: Un zambet frumos va imbunatati increderea de sine, ceea ce poate avea un impact pozitiv in viata sociala si profesionala. Estetica dentara nu este doar despre zambete frumoase. Tehnicile revolutionare si materialele de ultima generatie sunt disponibile si pentru dintii care nu se vad atunci cand zambesti.

 

I: De cate vizite este nevoie pentru a imi rezolva problemele dentare si a avea un zambet imbunatatit?

R: Acest aspect variaza in functie de fiecare individ, in functie de nevoi. Uneori poti face schimbari dramatice ale sanatatii si esteticii dentare doar in cateva sedinte de tratament. Discuta cu medicul stomatolog ce anume iti doresti sa obtii si care sunt nelamuririle tale, pentru a putea obtine cel mai bun plan de tratament individualizat. Daca incepi azi, poti obtine  zambetul la care ai visat mai repede decat crezi.

 

I: Cum va arata noul meu zambet?

R: Medicul stomatolog te va ghida in a lua decizia corecta pentru tine. Imbunatatirea zambetului poate avea un impact dramatic sau natural. Folosim fotografii si modele pentru a iti arata exact la ce sa te astepti. Uneori, folosim materiale provizorii direct pe dintii tai pentru a te ajuta sa vizualizezi schimbarea.

 

I: Este noul meu zambet permanent?

R: Cu o igiena riguroasa acasa si vizite regulate la medicul stomatolog, datorita materialelor de ultima generatie, noul tau zambet poate rezista multi ani, poate chiar zeci de ani. Ca in cazul multor lucruri, intretinerea si controalele periodice vor extinde viata restaurarilor dentare.

Tags:
No Comments

Post A Comment

3 + one =

Bună,

Pacienții noștri au confirmat că tratamentele noastre sunt eficiente și nedureroase!

Suntem o echipă de profesioniști specializați în tratarea simptomelor de mai jos.