Ce este estetica dentară?

Ce este estetica dentară?

Ramura stomatologica ce a cunoscut o dezvoltare rapida se numeste estetica dentara. In estetica dentara se pune accentul pe imbunatatirea zambetului pacientului prin modificarea , aspectului dintilor si a zambetului.

Multi oamenti vad estetica dentara ca fiind un moft, nu un tratament stomatologic necesar, dar a avea un zambet frumos, captivant si a te simti sigur pe felul cum arati, te poate face mai increzator si poate duce la o viata mai implinita si mai fericita.

 

Cum functioneaza estetica dentara?

Estetica dentara este cel mai bun mod prin care iti poti imbunatati zambetul, fie ca ai dinti deteriorati sau iti lipsesc dinti, ai mici spatii intre dinti sau dintii tai sunt decolorati sau patati. Medicii stomatologi specializati in estetica dentara te vor indruma catre cea mai buna solutie pentru tine. La Dreossi Dental vei avea parte de cele mai bune servicii, vei fi informat despre fiecare procedura si vom stabili impreuna cu tine programarile si etapele de tratament.

Folosind proceduri de ultima ora, medicii stomatologi specializati in estetica dentara din echipa Dreossi Dental vor face tot posibilul sa pastreze pe cat posibil structura dintilor tai. Acest lucru te ajuta sa economisesti bani, sa pastrezi integritatea dintilor si elimina necesitatea unor interventii stomatologice invazive.

 

Manopere de estetica dentara

Exista mai multe proceduri de estetica dentara disponibile. Printre ele se afla:

  • Refacerea cu compozit – inlocuieste partile sparte, ciobite sau decolorate ale dintilor, prin folosirea unui compozit special.
  • Implantele dentare – folosite pentru inlocuirea dintilor lipsa, implantele dentare sunt radacini artificiale ale dintilor.
  • Fatetele dentare – sunt lucrari protetice ce se cimenteaza pe fata dintelui pentru a masca spatiile mici dintre dinti, fisurile si ciobirile dintilor si totodata pentru imbunatatirea culorii dintilor
  • Incrustatiile dentare – incrustatiile mai sunt numite si obturatii indirecte; sunt lucrari protetice de laborator, folosite ca inlocuitor de obturatii fiind mult mai rezistente. Incrustatiile sunt folosite pe dintii cariati sau pe cei ce au probleme structurale.
  • Albirea dentara – cea mai confortabila, recomandata si utilizata procedura de estetica dentara, albirea dentara indeparteaza petele de pe dinti. Aceasta procedura de estetica dentara poate fi utilizata fie acasa de catre pacient, fie in cabinetul stomatologic de catre medicul stomatolog.
No Comments

Post A Comment

eighteen − eight =

Bună,

Pacienții noștri au confirmat că tratamentele noastre sunt eficiente și nedureroase!

Suntem o echipă de profesioniști specializați în tratarea simptomelor de mai jos.