Adevărul despre estetica dentară

Adevărul despre estetica dentară

Unii oameni, auzind cuvantul estetica dentara, presupun ca la Dreossi Dental sunt tratati doar pacientii ce isi doresc un zambet de Hollywood. Desi excelam la capitolul estetica dentara, aceasta ramura a stomatologiei implica mult mai mult decat crearea unui aspect uimitor. Este adevarat ca majoritatea starurilor de la Hollywood au apelat la estetica dentara pentru a-si imbunatati zambetul, dar aceste proceduri inseamna mult mai mult de atat.

Dincolo de procedurile de baza ale esteticii dentare ce vizeaza modificarea aspectului unei persoane, procedurile de estetica dentara pot reda functionalitatea dintilor si increderea pacientilor. Oameni din Bucuresti devin pacienti ai Dreossi Dental in urma unor accidente prin care si-au deteriorat dintii. Studiile arata ca majoritatea adultilor isi deterioreaza dintii practicand sporturi, ceea ce inseamna ca oricine isi poate sparge sau ciobi un dinte, indiferent cat de atent este. Accidentele de masina, cazaturile si accidentele de munca sunt modalitati suplimentare prin care dintii se pot deteriora, si atunci cand se intampla, este important sa faceti o vizita la un medic stomatolog care sa stie cum sa refaca dintii intr-un mod natural si fizionomic.

 

Medicul specialist in estetica dentara

Dreossi Dental ofera servicii de estetica dentara pentru pacientii din Bucuresti cat si din imprejurimi. Avand experienta in estetica dentara, facem posibil ca pacientii sa obtina zambetul perfect pe care si l-au dorit dintotdeauna, folosind o varietate de proceduri moderne. Dreossi Dental ofera servicii de inalta calitate si se asigura ca pacientii se simt confortabil in timpul procedurilor efectuate si ca vor fi incantati de rezultatele obtinute. Acest lucru ne recomanda ca fiind cea mai buna alegere a pacientilor.

La Derossi Dental acordam timp pentru a cunoaste fiecare pacient,si ceea ce isi doreste sa obtina pentru a avea zambetul perfect. Acest lucru deseori inseamna corectarea felului in care un dinte sau mai multi arata. Multumita tehnologiilor stomatologice moderne, putem ajuta pacientii din Bucuresti sa obtina ceea ce isi doresc, intr-un mod minim invaziv dar care sa produca rezultate pozitive dramatice. S-au dus zilele in care oamenii trebuiau sa traiasca cu un zambet cu care nu erau multumiti sau cu care se simteau jenati sa se afiseze. Chiar si oamenii cu dinti patati, dinti inghesuiti sau cu spatieri pot beneficia de transformari spectaculoase la Dreossi Dental.

Lucrand cu pacienti adulti, de toate varstele, adesea auzim ca pacientii considera ca este prea tarziu pentru a isi imbunatati zambetul. Nimic mai neadevarat! Pacientii adulti care au beneficiat de serviciile noastre sunt incantati de varietatea de proceduri prin care se pot restaura dintii deteriorati sau prin care se pot inlocui dintii lipsa. Desi in anii trecuti erau destul de putine variante de inlocuire a dintilor lipsa, estetica dentara a deschis usa catre solutii permanente, durabile si fizionomice.

Dreossi dental are o reputatie in finalizarea restaurarilor intr-un mod in care dintii par naturali, incat nimeni nu poate sti ca a fost vreodata ceva in neregula cu ei. Acesta este un semn ca medicii sunt specializati in estetica dentara.

Echipa Dreossi Dental si-a castigat reputatia pentru excelenta, incurajand pacientii din Bucuresti sa se programeze daca si-au deteriorat dintii. Acest lucru poate fi salvator pentru pacientii din Bucuresti care doresc sa aiba o viata activa si sa pastreze imaginea avuta inainte de accidentele survenite. In cazul in care ati suferit un accident si v-ati deteriorate dintii, va recomandam sa va programati imediat la numerele de telefon 0725 DENTAL/ 0725 336 825 pentru a stabili o programare cat mai repede. Cu cat poti ajunge mai repede la cabinetul nostrum, cu atat pot exista mai multe optiuni pentru refacerea dintelui deteriorate. Cu atat mai important daca ai pierdut un dinte si trebuie inlocuit.

Pentru a afla care proceduri ti se potrivesc, contacteaza-ne la 0725 DENTAL/ 0725 336 825 si vino la o programare sa ne cunoastem.

 

Cum sa alegi un medic stomatolog specializat in estetica dentara?

Nu lasa preturile de estetica dentara sa iti ghideze alegerea catre un medic stomatolog, pentu ca mai ieftin nu inseamna neaparat mai bine. Asigura-te ca la medicul stomatolog specialist in estetica dentara exista cazuistica foto Inainte/Dupa; intereseaza-te de participarea acestuia la cursuri de perfectionare si cere referinte.

No Comments

Post A Comment

18 + 19 =

    Bună,

    Pacienții noștri au confirmat că tratamentele noastre sunt eficiente și nedureroase!

    Suntem o echipă de profesioniști specializați în tratarea simptomelor de mai jos.