Prima impresie contează!
65% dintre noi facem judecaţi imediate despre oameni pe baza zâmbetului lor! Zâmbetul din suflet este un zâmbet care vine din încrederea în propria persoană, este o garanţie a stării de armonie şi bine interior. De aceea va oferim un examen cosmetic complet, tratamente de albire dentară, faţete de ceramică, coroane dentare integral ceramice şi bijuterii dentare, pentru a avea un zâmbet strălucitor şi o structura dentară sănătoasă.
Specialiştii noştrii, chirurgi şi implantologi, îţi asigura un maxim de confort în obţinerea rezultatelor funcţionale şi estetice prin tratamentul minim invaziv al înserării implanturilor dentare. Etapele pre-intră şi post operatorii sunt foarte importante, iar igienă şi calitatea serviciilor minimizează complicaţiile acestei intervenţii chirurgicale. Ne bazăm pe experienţă profesională a medicilor specialişti în obţinerea unor rezultate performanţe şi durabile.
Ramură a stomatologiei care se ocupă cu alinierea funcţională şi estetică a dinţilor pe arcadă prin purtarea unor aparate ortodontice. O dentiţie sănătoasă începe prin grijă timpurie faţă de poziţia dinţilor pe arcadă (cu cât se intervine mai repede faţă de momentul erupţiei, cu atât este mai bine), iar specialiştii ortodonti se vor ocupă eficient de obţinerea unui rezultat excelent.
Reprezintă o metodă de conservare şi tratare a rădăcinii dentare atunci când alte metode de conservare a pulpei dentare sunt ineficiente. Conservarea nervului este, pentru noi, un deziderat, dar atunci când acest lucru nu este posibil vom îndepărta ţesutul afectat. Tratamentul constă în sterilizarea chimică şi mecanică a canaleler radiculare şi sigilarea acestora cu substanţe de obturare specifice.Tehnică endodontica a evoluat rapid în ultimii ani, materialele, dar şi aparatură (apex locator, radiologia digitală, microscopul electronic) atingând un nivel înalt, obţinându–se astfel, un tratament endodontic de calitate.
Boală parodontală (Parodontopatia, Parodontoză) este o infecţie bacteriană care distruge structurile de sprijin, ţesutul gingival fiind prima linie de apărare, urmând mai apoi că infecţia să ajungă la nivelul ligamentelor dentare şi a osului. Din cauza eroziunii bacteriene se ajunge la pierderea masei osoase concomitent cu crearea unui spaţiu între dinte şi gingie (pungă parodontală). Netratată, această boală poate duce la proceduri complicate şi costisitoare, grefe de ţesut gingival, aditii osoase şi în cele din urmă, poate duce la mobilizarea dinţilor şi pierderea lor.