Copil sănătos = Copil fericit

Programul gratuit COPIL SĂNĂTOS=COPIL FERICIT

Copii fericiţi la Dreossi Dental!

 

Pentru noi un copil sănătos este un copil fericit. De aceea am creat programul Dreossi Dental Plus, programul gratuit care include vizite de familiarizare cu mediul stomatologic, consultaţii, programul de educare şi igienizare şi periaje profilactice.

 

Tratăm cu grijă şi consideraţie problemele dentare ale copilului tău, ajutându-l treacă cu uşurinţă peste orice impediment psihologic sau emoţional cauzat de vizită în cabinetul stomatologic. Suntem aici -i oferim tratamentul afecţiunilor dentare specifice vârstei, dar şi o educaţie medicală de care va avea nevoie toată viaţă. Vizită copiilor la dentist este necesară pentru a le menţine dintîi sănătoşi şi promovarea unor obiceiuri importante legate de igienă orală. Dar din punct de vedere al unui copil, o excursie la dentist poate fi un eveniment înfricoşător – copilul se află pe un scaun într-o camera necunoscută plină de zgomote şi obiecte nefamiliare. De aceea, în timp ce dintîi copilului tău continuă cadă şi crească, el trebuie condus de aproximativ 10 ori la dentist( înainte de a începe şcoală) Pentru a ajută şi uşura vizitele viitoare pentru copilul dumneavoastră (şi pentru dentist!), iată câteva sfaturi, astfel el se va simţi confortabil şi mai relaxat.

 

Vizitele timpurii la Dreossi Dental

 

Cu cât mai devreme un copil tău ne vizitează cu atât mai bine. Acest lucru va oferi copilului dumneavoastră un sentiment familiar– fie este o vizită de prevenţie (periodică) sau o situaţie de urgenţă. Cel mai bine este prima vizită fie începând cu vârstă de 1 an sau în cazul în care primul dinte este vizibil.

 

DREOSSI DENTAL FACE LUCRURILE MAI UŞOARE

 

La pregătirea pentru o vizită, mai ales pentru prima dată, încercaţi discuţia pe care o aveţi cu copilul nu includă prea multe detalii. În caz contrar, acest lucru va ridică mai multe întrebări, iar adăugarea mai multor informaţii despre un tratament ar putea cauza anxietate inutilă. Păstraţi o atitudine pozitivă atunci când se discuta o viitoare vizită în cabinetul dentar. Nu utilizaţi cuvinte precum “durere”, “nu are de ce ţi fie frică” atunci când încercaţi -l liniştiţi/pregătiţi pe copil pentru vizită în cabinet. . În schimb, folosiţi fraze pozitive, cum ar fi “mergem verificăm zâmbetul” “dinţi puternici”, dintîi curaţi, sănătoşi“, pentru a face vizită agreabilă, mai degrabă decât înfricoşătoare şi alarmantă.

Specialiştii noştrii vor introduce propriul vocabular pe înţelesul copiilor pentru a-i ajută treacă prin posibilele situaţii dificile. “Prima şi cea mai importantă relaţie cu copilul este cea de încredere” spune Dr Dreossi Giulia. Veţi găsi la noi cărţi ilustrate cu ilustraţii detaliate într-un limbaj uşor de înţeles, iar copii vor obţine un sentiment de siguranţă .

 

POSIBILE GREŞELI

 

Unii părinţi îşi iau copiii cu ei la propria lor programare la dentist, dar experţii spun această este o greşeală. Părinţii s-ar putea simţi îngrijoraţi de vizită fără măcar dea seama, iar copilul lor s-ar putea simţi aceste temeri. Povestindu-le “poveşti de război” cu privire la extracţii, canalele radiculare, sau alte experienţe, puteţi declanşa, de asemenea, anxietate.

Este normal şi corespunzător vârstei unui copil plângă, fie agitat şi nu vrea fie examinat de un străin. Staţi calm şi amintiţiva noi suntem acolo pentru a lucra cu copiii într-un mediu în care nu cunoască frică şi în care fie înconjuraţi de dragoste. Familia de la Dreossi Dental este de mare ajutor şi datorită experienţei lor şi va vor ruga uneori staţi la o distanţă de scaunul de consult sau chiar în afară sălii de tratament, tocmai pentru a relaţiona mai bine cu micul pacient.

 

ACCENTUĂM IMPORTANTĂ IGIENEI ORALE

 

Învăţaţiva copilul vizită la dentist este o necesitate, nu o alegere, şi specialistul de la Dreossi Dental va avea grijă de dinţi astfel încât aceştia fie puternici, sănătoşi şi frumoşi. S-ar putea explică, de asemenea noi ajutăm la menţinerea unui zâmbet frumos pentru anii care vor veni. Părinţii alături de specialiştii noştrii, sunt direct responsabili pentru menţinerea unei igiene dentare timpurii, obiceiuri care se formează în primii ani şi de aceea va ajutăm le insuflăm copiilor într-un mod distractiv.

Vom exersa împreună tehnici de periaj, îl vom ajută procesul de igienizare şi vizitele la stomatolog, fie o plăcere şi un moment de bucurie, pentru care merită zâmbeşti.

Zâmbetul unui copil sănătos este din suflet!
 Acesta este darul nostru!

    Bună,

    Pacienții noștri au confirmat că tratamentele noastre sunt eficiente și nedureroase!

    Suntem o echipă de profesioniști specializați în tratarea simptomelor de mai jos.